De Pinguin

Onze missie: Haarlem het schoonste water van Nederland geven

Ligplek De Pinguïn op Kampervest 53: Hoek Kampervest - Turfmarkt

Vaar mee

Yes! Je bent bij onze boekingspagina aangekomen. Wat super tof dat je met ons mee wilt gaan!

Hier kan je een plek reserveren op De Pinguin, onze elektrische sloep waarmee we de Haarlemse wateren opgaan. En samen met jou gaan we afval vissen en geven we Haarlem de schoonste wateren van Nederland.

Je krijgt na het reserveren een bevestigingsmail. Kijk ook even in jouw spamfolder. Heb je die 12 uur na het reserveren nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

De boottocht duurt ongeveer 2 uur. We stappen op bij ligplek 31 aan de Kampervest en komen daar ook weer terug. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent want als De Pinguin eenmaal zwemt kunnen we niet meer terug.

Wij zorgen voor schepnetten en vuilniszakken tijdens de vaart. Wat handig is om zelf mee te nemen; een warme & regenbestendige jas, duurzame fles met wat te drinken, opgeladen telefoon zodat je foto’s kunt maken en goede schoenen.

Mocht je nou onverhoopt niet mee kunnen varen, zou je dan even een mailtje of DM op Instagram willen sturen? We krijgen ontzettend veel aanvragen van mensen die mee willen, dus dan kunnen we nog proberen iemand anders mee te vragen op jouw plek.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen het water op te gaan!